01/12/2014 PPF nabídne drobným akcionářům výkup jejich akcií O2 za cenu z letošního června

Skupina PPF zveřejnila podrobné podmínky nabídky drobným akcionářům k odkupu jejich akcií společnosti O2 Czech Republic a.s. (O2). Fyzické osoby mohou prodat své akcie až do počtu 200 kusů na osobu za cenu 277,15 Kč na akcii, což je cena (po odečtení vyplacené dividendy 18 Kč na jednu akcii), za kterou společnost v červnu realizovala tzv. povinnou nabídku převzetí. Nabídka platí pro období od 1. 12. 2014 do 16. 1. 2015 a to až do dosažení 1 % základního kapitálu O2.

PPF banka a.s. byla pověřena společností PPF Arena 2 B.V.,  aby jako obchodník s cennými papíry a účastník Centrálního depozitáře jednala v procesu povinné nabídky převzetí akcií společnosti O2 Czech Republic a.s. (O2) jako agent zodpovědný za vypořádání převodů akcií a poskytování protiplnění za převedené akcie.

Podrobné podmínky včetně informací, jak mají akcionáři postupovat, jsou uvedeny na webové stránce www.ppfarena2.eu