22/10/2010 Global Payments Europe podepsala s PPF bankou smlouvu na komplexní řešení pro platební karty

Společnost Global Payments Inc. (NYSE:GPN), přední světový poskytovatel řešení pro zpracování elektronických plateb, dnes oznámila, že jím plně vlastněná společnost Global Payments Europe, s.r.o., podepsala dlouhodobou smlouvu s PPF bankou a.s. na poskytování komplexních služeb v oblasti platebních karet. Mezi poskytované služby budou patřit mimo jiné management platebních karet, autorizace, personalizace karet a další související služby.

„Spolupráce s PPF bankou, rychle rostoucím bankovním domem se zázemím v jedné z největších finančních a investičních skupin ve střední a východní Evropě, je pro Global Payments ctí,“ řekl James R. Hicks, generální ředitel Global Payments Europe, s.r.o. “Cílem Global Payments je poskytovat svým zákazníkům platební produkty, služby a podporu na světové úrovni a pomoci jim tak k úspěchu při plnění specifických potřeb jejich klientů.”

„PPF banku těší spolupráce s Global Payments, společností, která má výborné renomé díky poskytování vysoce kvalitních služeb a podpory v oblasti platebních karet,” řekl Petr Milev, generální ředitel PPF banky a.s.

Global Payments Inc. (NYSE:GPN) je přední světový dodavatel řešení pro zpracování elektronických platebních transakcí pro spotřebitele, obchodníky, nezávislé prodejní organizace, finanční instituce, státní úřady i nadnárodní společnosti ve Spojených státech, Kanadě, Evropě a Asii. Global Payments nabízí komplexní portfolio řešení pro kreditní i debetní karty, privátní, dárkové a věrnostní karetní programy, peněžní převody či správu hotovostních prostředků.
Další informace o společnosti a jejích službách naleznete na www.globalpaymentsinc.com.