11/01/2021 Umístili jsme se na 2. místě mezi primárními dealery českých státních dluhopisů za rok 2020

Hodnocení uveřejnilo Ministerstvo financí ČR.

Jako Banka poskytujeme spektrum finančních a investičních služeb pro korporátní, veřejný i privátní sektor, ale kromě toho jsme také velmi aktivní na trhu českých státních dluhopisů, čímž pomáháme českému státu při financování jeho potřeb.

Ministerstvo financí ČR (MFČR) pak sestavuje hodnocení primárních dealerů českých státních dluhopisů a máme radost, že za rok 2020 jsme se umístili na skvělém druhém místě.

Velice si tohoto ocenění vážíme, zvláště v tak těžkém roce, jako byl ten loňský. Rekordní emise státních dluhopisů pro nás představovala velkou výzvu. Mezi hodnocenými primárními dealery byly jak velké světové banky, tak i největší domácí banky s podporou svých zahraničních mateřských společností. A přesto, že PPF banka svou velikostí patří mezi menší primární dealery, umisťuje se dlouhodobě mezi třemi nejlepšími v rámci hodnocení MFČR.

Děkujeme klientům za jejich důvěru, které si moc vážíme, a těšíme se na další aktivní rok na trhu českých státních dluhopisů.

Více informací najdete na stránkách MFČR.