29/03/2021 Oznámení skupiny PPF

Skupina PPF oznamuje, že řízením veškerých aktivit ve skupině, místo zesnulého Petra Kellnera, byl dnes pověřen jeden z akcionářů pan Ladislav Bartoníček.

Jednotlivé společnosti skupiny PPF jsou řízeny profesionálními týmy manažerů. Skupina PPF jako celek má vypracovaný systém řízení jejích investičních projektů. Společnost konstatuje, že na jejím běžném každodenním fungování se odchodem jejího zakladatele nic nemění. PPF bude pod vedením Ladislava Bartoníčka pokračovat ve svých investičních projektech v souladu s plány a vizemi, které se svým týmem spolupracovníků vytvořil Petr Kellner.

Děkujeme všem za projevy soustrasti a za přímluvy a modlitby pro pozůstalé. Kondolence je možné zasílat na adresu Office of Petr Kellner, Evropská 17, Praha 6, nebo na email condolences@ppf.cz.

Poznámky pro editory

Skupina PPF investuje do řady odvětví, od finančních služeb přes telekomunikace, média, biotechnologie, nemovitosti až po strojírenství. Svůj růst staví na rozvíjení tradičních i nových odvětví, budování moderní infrastruktury, digitální ekonomiky a propojení českého talentu a schopností s globálními příležitostmi. PPF působí v Evropě, Asii a Severní Americe. Skupina vlastní aktiva ve výši 44 miliard eur a zaměstnává celosvětově 98 000 lidí (k 30. 6. 2020). Daně z příjmu hradí společnosti ze skupiny PPF v každé z 25 zemí, kde podnikají a tvoří zisk.

www.ppf.cz
www.twitter.com/SkupinaPPF