12/04/2021 Zveme Vás na Čtvrtletní snídani o investicích a dění na realitním trhu

On-line setkání proběhne 14. 4. 2021 od 9.00 do 10.30 hod. na www.investicnivyhledy.cz nebo www.ceskenoviny.cz.
V roce 2020 poklesl objem nemovitostních transakcí meziročně o 55 %, což je nejhorší výsledek od roku 2013, uvedla analýza společnosti KPMG Česká republika. Nejvýraznější byl pokles v oblasti komerčních realit. To dokládá i další číslo, pokles počtu dokončených kanceláří v Praze.

A právě o dění na realitním trhu budou mluvit zástupci oboru na Čtvrtletní snídani. Tu pořádá společnost EMUN Family Office ve spolupráci s generálním partnerem KPMG Česká republika a hlavním partnerem, kterým je PPF banka.

Využijte jedinečnou příležitost kontaktu s renomovanými odborníky, předními ekonomy a investičními analytiky:
14. 4. 2021 od 9.00 do 10.30 hod. on-line na stránkách www.investicnivyhledy.cz nebo www.ceskenoviny.cz.

Hlavním tématem budou investice do nemovitostí:
  • V rámci aktuálního makroekonomického výhledu se analytik PPF banky Ľuboš Mokráš zaměří na nástin ekonomické aktivity, vývoj inflace, politiky centrálních bank a s tím související riziko vzniku bublin právě na nemovitostním trhu.
  • Na něj naváže Leoš Jirman, portfolio manažer EMUN Investiční Společnosti s pohledem na vývoj na akciových trzích. Konkrétně bude mluvit o rotaci z růstových do hodnotových akcií.
  • Igor Mesenský, partner KPMG Česká republika představí podrobnou analýzu nemovitostního trhu z pohledu transakcí a valuací.
  • O vývoji v sektoru komerčních nemovitostí budou diskutovat Lukáš Musil z RSJ a Jiří Tošek z PPF Real Estate, který přidá srovnání evropských trhů. Bývalý guvernér ČNB Zdeněk Tůma, který nyní působí v IRQ Funds, a Tomáš Pardubický z Finepu se zase zaměří na rezidenční nemovitosti a nový trend nájemního bydlení.
Čtvrtletní snídaně jsou určeny investorům a všem, které zajímá dění a předpokládaný vývoj v ekonomice a na kapitálových trzích. Navazují na konferenci Investiční výhledy a přinášejí pravidelnou makroekonomickou prognózu a tržní update ve spojení s panelovou diskusí na vybrané aktuální téma.