PPF
Uložit do záložek
Export do PDF

Lidé

Stažením fotografie či loga PPF banka ze sekce Servis pro média - Fotogalerie umístěné na stránkách www.ppfbanka.cz souhlasíte, že užijete fotografii či logo PPF banka v souladu s platnými právními předpisy České republiky, dobrými mravy a pro účely a způsobem, který nebude poškozovat dobré jméno společnosti PPF banka a.s., dobré jméno subjektů ovládaných společností PPF banka a.s., ovládajících společnost PPF banka a.s., ovládanými společně se společností PPF banka a.s. či jinak spojenými se společností PPF banka a.s., nebude zasahovat do práv a právem chráněných zájmů shora uvedených subjektů a práv a právem chráněných zájmů osob vyobrazených na fotografiích a bude se týkat aktivit společnosti PPF banka a.s. a shora uvedených subjektů.

Bez ohledu na výše uvedené se výslovně vylučuje užití fotografií či loga PPF banka umístěných na stránkách www.ppfbanka.cz v sekci Servis pro média - Fotogalerie (i) pro reklamní účely všeho druhu a propagační účely (včetně umístění na dárkové předměty, billboardy apod.) či pro účely propagace politických stran či hnutí, (ii) zařazením do materiálů porušující právní předpisy České republiky, dobré mravy, ohrožující veřejný pořádek, materiálů, které jsou svým obsahem diskriminující z hlediska náboženství, rasy, pohlaví či propagující násilí či jakékoliv protiprávní jednání či které jsou způsobilé poškodit dobré jméno shora uvedených subjektů či do osobnostních práv osob vyobrazených na fotografiích.

Petr Jirásko (Generální ředitel, Předseda představenstva)

Miroslav Hudec (Ředitel divize finančního řízení, Člen představenstva)

Jaroslava Studenovská (Ředitel divize operations, Místopředseda představenstva)

Karel Tregler (Ředitel divize finanční trhy)